mirebire a scris:
Daca nu a dorit sa-si vaccineze copilul - e dreptul lui. Asa cum e si dreptul dvs sa doreasca vaccinarea.
Daca nu vrea sa duca baiatul la dr cand este bolnav duceti-l dvs. Daca baiatul este doar racit exista situatii in care nu este necesar sa-l vada un medic, dupa cum exista situatii in care este vital sa-l vada un medic.
Daca nu vrea sa amenajeze camera copilului .. poate fi vorba pur si simplu de bani.
Ma scuzati, stiu ca vreti sa ma ajutati si va multumesc pt.asta insa va scapa niste aspecte: " daca nu a dorit sa il vaccineze pe cel mic e dreptul lui " Cum vine asta? Si daca ar dori intr-o zi sa ii dea alcool sa bea tot dreptul lui ar fi, nu, fiindca asta vrea, corect nu? Daca cel mic se inteapa intr-un cui ruginit si se intampla ceva grav fiindca nu a avut vaccinul facut? Cine raspunde? Risc eu sa imi pierd copilul doar pt.ca sotul nu are toate tiglele pe casa si face numai ce vrea el? Legat de amenajarea camerei este vorba si de bani sau mai bine zis de lipsa lor, insa spuneti-mi de ce nu este de acord sa imprumutam de la banca o suma de bani pt. amenajare? Cu ratele ne-am descurca la o suma de 1000-2000 ron imprumutata pe o perioada de 1 an sa zic ...dar nu vrea si pace.
Eu mai detin in proprietate un teren mostenit pe care l-am scos la vanzare dar i-am spus si lui ca nu vreau sa bag banii obtinuti de pe acest teren in casa comuna fiindca la un eventual partaj nu as putea demonstra ca s-au facut amenajarile cu banii mei, cum nu pot demonstra nici acum ca cei 16000 euro incasati de pe celalalt teren i-am bagat pe toti in locuinta comuna si masina ...... Daca ma ajuta Dumnezeu sa vand terenul care il mai am, iau copilul si plec urgent, iar sotul stie ca asta am de gand sa fac si de aceea imi face zile fripte ......... Nu mai am nevoie de nimic din casa aceea, poate sa ia toata casa, putin imi pasa, vreau doar sa imi duc copilul departe de nebunia de acolo..