avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad handicap dializati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad handicap dializati

va rog sa-mi precizati legea cu articol si litera in care se spune in ce grad de handicap se incadreaza persoanele dializate. am cunostinta de fatul ca persoane incadrate pana acum la gradul grav cu insotitor, de anul acesta au fost incadrate la gradul accentuat, in conditiile in care continua sa faca dializa de 3 ori pe saptamina si starea sanatatii lor nu s-a imbunatatit.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 14 August 2013
Nu exista legea cu articol si litera in care se spune in ce grad de handicap se incadreaza persoanele dializate
Incadrarea in grad de handicap o face comisia de expertiza medicala persoane cu handicap care la cererea solicitantului documentului medical care atesta o afectiune ,comisie care va analiza afectiune astadiul existent la solicitant ,in final urmand a decide daca emite decizie sau certificat de incadrare in frad de handicap in baza normelor specifice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Soacra mea este nevazatoare si este incadrata in gradul 1 de handicap grav permanent(are certificat).Intre timp a facut mai multe accidente ... (vezi toată discuția)
Retragere certificat de incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate de incadrare in gradul 1 de handicap,grav,accentuat,cu valabilitate PERMANENT,scoase din 2006 si au ... (vezi toată discuția)