avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere plangere penala

Am fost victima unui accident rutier. Am dat declaratie la politie chiar in ziua accidentului in care am specificat ca nu doresc sa depun plangere penala. Ma pot razgandi? Au trecut doar 3 zile.
Multumesc!
Daca nu ati specificat in declaratie ca va rezervati dreptul pentru despagubiri morale si materiale fata de societate de asigurare pe baza politei RCA al vinovatului NU MAI BENEFICIATI DE DESPAGUBIRE!
@Laszlo21, unde scrie ce trebuie sau nu trebuie specificat intr-o declaratie ptr a putea beneficia de despagubiri?
In vreo procedura interna a societatilor de asigurari?;)
Acordarea despagubirilor nu sunt conditionate de depunerea unei plangeri.
Avand in vedere calitatea de consultant asigurari va rog sa ne indicati legea si art. unde sunt mentionate cele relatate de dvs.
cyan a scris:

@Laszlo21, unde scrie ce trebuie sau nu trebuie specificat intr-o declaratie ptr a putea beneficia de despagubiri?
In vreo procedura interna a societatilor de asigurari?;)
Acordarea despagubirilor nu sunt conditionate de depunerea unei plangeri.
Avand in vedere calitatea de consultant asigurari va rog sa ne indicati legea si art. unde sunt mentionate cele relatate de dvs.

In 2011 se schimbat legea...
Deci daca declari ca nu ai pretentii penale si nu specifici ca ai pretentii civile si materiale, automat nu ai nici o pretentie. Iara va sfatuiesc sa va mai informati...

Alte discuții în legătură

Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Accident cu minori valentina85 valentina85 Fetita mea a fost implicata anul trecut intr-un accident rutier Era in masina surorii mele iar un nene a intrat pe rosu a lovit si apoi a si fugit de la locul ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)