avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura apa prea mare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura apa prea mare

Buna ziua,as dori o lamurire daca se poate,locuiesc intr-un bloc al primariei,avem toti montate apometre individuale,dar de fiecare data cand ne vine factura la apa apar niste cantitati anorme cu titlul de piuerderi,pierderi care ajung uneori si la 7-8 mc de persoana.au venit cei de la apa-canal,cei de la primarie,au controlat tot ce se putea dar nu au gasit nici o pierdere,totusi luna de luna suntem taxati in plus.asa se face ca apar diferente intre consumul de pe apometre si apometrul blocului,diferente enorme,de cate 100-200 mc.daca ar fi asa,dupa atatea luni dl nostru ar trebui sa fie situat in mijlocul unui lac mare....ma intreb daca e legal sa ni se bage asa cu nerusinare pe gat atat amar de apa la plata
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:21, 22 August 2013
Chestia este ca degeaba vin in inspectie cei de la primarie si de la regie ca tot nu se rezolva problema ,,pierderilor ''. La noi pe scara exista mai multe apartamente cu chiriasi, din unele apartamente coboara cateodata o multime, ca la nunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderi de apa la o asociatie de proprietari calin felicia calin felicia De un an in fiecare luna la asociatia mea de proprietari imi pune pierderi de apa 16-22 lei/ luna. Acestea se calculeaza la suprafata apartamentului sau la ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre consumul apa rece citit de coducerea asociatiei si cel facturat de apanova m.belu m.belu Consumul de apa rece citit de conducerea Asociatiei de Proprietari nu corespunde cu consumul facturat de APANOVA: exista o diferenta de plus 140 metri cubi apa ... (vezi toată discuția)