avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere adoptie copil

buna ziua, am si eu o neliniste.Nu am platit pensia alimentara de 2 luni iar fosta sotie ma dat in judecata eu fiint plecat din tara dar ea stia acest lucru si am vb cu ea ca dupa ce fac bani aici ii trimit pensia,ea fiind de acord,dar totusi ma dat in judecata pt neplata pensiei si abandon familiar.Acum nu vrea sa isi retraga plangerea doar daca renunt eu de bina voie la fata adik vrea sa infieze fata actualul ei sot,eu nu doresc acest lucru pt ca fata ma iubeste foarte mult si eu la fel ,pana a pleca din tara am avut relatii tata- fiica bune.Acum la sfarsitul lunii chiar aveam intentia de ai trimite bani dar nu mai am unde pt ca contul este blocat ce sa fac unde ii trimit banii?si daca nu isi retrage plangerea si eu ii platesc in continuare pensia ce pot patii?multumesc astept un sfat.precizez ca ea nu vrea nici un ban de la mine defapt ea vrea sa o adopte actualul sot.eu vreau sa ii platesc pensia dar ea nu vrea sa deschida nici un cont ce am de facut?
Ultima modificare: Joi, 22 August 2013
pisicuta33, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:06, 29 August 2013
Daca nu are nevoie de bani, de ce v-a facut plangere ? De unde stiti ca v-a facut plangere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu este de acord.....cu divortul Sufletdecaine Sufletdecaine Intr-o famile formata din sot, sotie si un copil de 5 ani, sotul paraseste domiciliul conjugal si se muta impreuna cu amanta. Dupa o luna de la abandon, ii ... (vezi toată discuția)
Sotia a plecat de acasa si am 2 copii minori cmarius_01 cmarius_01 buna ziua sunt casatorit de 12 ani am doi copii minori eu lucrez de 12 ani la aceeasi firma ea a schimbat multe locuri de munca acum incepe sa imi spuna ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere trimisă cu întreruperi, și condiționat de copii după cartea și identitate și carnetul de note. ce se poate face? bomboana bomboana Cum se poate proceda atunci cand intr o luna, tatal nu trimite pensia alimentara pentru copil? El santajeaza copilul ( care are 15 ani), ca daca ii trimite ... (vezi toată discuția)