avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lemn de foc pentru populatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lemn de foc pentru populatie

se face tam-tam in presa despre lemnul de foc destinat persoanelor fizice pentru incalzirea locuintei,unde ,cui ne adresam pentru obtinerea acestui lemn si care este "cota"unei persoane sau o lege care sprijina populatia in a obtine acest drept din padurile statului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 1 Septembrie 2013
Probabil ca in viitor se va adopta legislatia specifica acestui tip de ajutor.
In fiecare an , s-a adopta un act normativ care sa prevada ajutoare pentru încălzirea locuinţei în perioada sezonului rece (1 noiembrie – 31 martie).
nu m-am referit la "cota "de lemne de foc ,sub forma de AJUTOR, ci cota de lemne ce revine fiecarui cetatean din padurile statului roman,lemne care sunt destinate pentru foc populatiei ,dar sunt comercializate de cei angajati ai directiei silvice, in scopuri personale.De aceea intreb care este cota atribuita de stat fiecarei persoane,contracost si unde facem aceste cereri.exista o lege ,ordonanta sau asistam la acest circ neputinciosi unde padurarii fura lemnul din padurile statului,gestionat,marcat si comercializat de ei cu acte eliberate de ....ei?multumesc!
Pentru pret exista Ordinul nr. 86/2013 pentru aprobarea Listei preţurilor de referinţă pentru anul 2013, folosite la calculul contravalorii materialelor lemnoase prevăzute la art. 4 alin. (7) din Hotărârea Guvernului nr. 996/2008 pentru aprobarea Normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Achiziție lemn de la o firma plătitoare de tva florentinadaniela florentinadaniela Sunt PFA plătitor de TVA și vreau să cumpăr lemne de foc de la o firma plătitoare de TVA pentru încălzire magazin alimentar. Cum se procedează cu ... (vezi toată discuția)
Sumal ASUL28 ASUL28 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in acest caz cu un sfat O persoana fizica , cetatean roman cu rezidenta in Italia, cumpara de la societate romaneasca ... (vezi toată discuția)