Am folosit serviciile romelecom (telefonie+internet+televiziune) timp de patru ani. Facturile au fost platite la timp cu mici exceptii in acesti patru ani. In octombrie 2012 am mers personal la ghiseul in care isi desfasora activitatea in orasul meu. Am cerut prelungirea contractului, mi s-a comunicat verbal ca trebuie sa merg sa il semnez in decurs de o saptamana, insa nu am semnat nici un contract. Acesta a fost prelungit si timp de doua luni a fost ok. In a treia luna insa au aparut defectiuni tehnice pe care nu le-au rezolvat dupa numeroase apeluri la serviciul de deranjamente. Am decis sa incetez sa plaesc facturile din cauza ca nu pueam folosi serviciile. De curand am inceput sa primesc scrisori de la o firma de recuperari creante in care mi se aduce la cunostinta ca voi fi executat silit. De vreme ce nu am semnat un contrat cu Romtelecom, pot fi tras la raspundere in vreun fel ? Ce pot face ? Multumesc
Contractele cu Romtelecom, ca si altele, au o clauza in care se specifica faptul ca trebuie sa instiintati firma despre optiunea dvs. de prelungire sau incetare de drept cu 30 zile inainte de expirarea acestuia.Prin urmare, contractul a fost prelungit automat pt o perioada de cel putin 1 an si trebuie sa va executati obligatiile. Luati legatura cu firma de recuperare debite pt stingerea amiabila a obligatiilor.