avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Anulare act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Anulare act vanzare-cumparare

Buna ziua,anul trecut am vandut partea mea de mostenire sorei mele,iar acum 3 ani am contractat un credit .Actualmente sunt somer si nu pot plati ratele si chiar daca o sa-mi gasesc de lucru nu cred ca o sa-mi gasesc ceva care sa-mi permita sa-mi platesc ratele(710 ron/luna)...probabil voi plati 300ron/luna.Intrebarea mea este daca poate fi anulat actul de vanzare cumparare catre sora mea intocmit anul trecut!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:16, 27 August 2013
Da, este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vazare cumparare -ajutor? nikolos nikolos am facut in 2005 imprumut bancar [ banca y ] nevoi personale cu buletinul nu am gajat cu nimic intre timp am facut in 2007refinantare a creditului pe zece ani ... (vezi toată discuția)
Apartament mostenire/executare silita banca rocky rocky Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detin impreuna cu sora mea un apartament in Bucuresti. Apartamentul este mostenire si amandoua avem acte care ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)