avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare cu procura
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare cu procura

As dori sa fac o procura pentru masina unui membru de familie...iar masina nu are asigurare,,,,poate aceea persoana sa faca asigurare pe baza procurii?
Cel mai recent răspuns: nicutatu , utilizator 14:22, 2 Septembrie 2013
Se poate si fara procura, online e mai simplu.
Orice persoana poate face asigurarea, pe numele proprietarului din CI, fara a fi nevoie de procura.Pentru utilizarea in afara granitei, persoana are nevoie de contract de comodat (nu procura).Procura poate fi destinata rezolvarii unor eventuale daune.
Boldea a scris:

Se poate si fara procura, online e mai simplu.


Sunt de acord. Fara timp pierdut pe drumuri, poti verifica mai usor toate ofertele de la diferiti brokeri etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura auto 1234mircxea 1234mircxea buna ziua. pentru a circula pe drumurile publice, nationale cu masina inmatriculata pe numele tatalui meu, este nevoie de o procura auto sau contract comodat? ... (vezi toată discuția)
Autoturism inregistrat pe pf folosit de alta persoana decat proprietarul harkoz harkoz Am un autoturism inregistrat pe persoana fizica (sotia), pe care doresc sa dau socrilor in folosinta. Transcrierea pe numele socrilor ne-ar costa foarte mult ... (vezi toată discuția)
Diferenta plata rca pentru date eronate bogdan2005 bogdan2005 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si detin o firma de transport persoane. In perioada ianuarie - februarie, am facut 4 polite RCA la 4 microbuze ... (vezi toată discuția)