avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o mica nelamurire despre declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o mica nelamurire despre declaratie

daca persoana care urmeaza sa dea o declaratia sau sa retraga o plangere nu poate scrie datorita unei probleme medicale temporare (ex: mana in ghips) ,se poate ca altcineva sa scrie in locul ei (bineinteles in prezenta acelei persoane si a anumiti martori )?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 09:10, 21 Martie 2009
:offtopic: Eu cred ca trebuie sa puneti punct. Daca vreti sa va certati, certati-va pe privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea asistentei judiciare handsu handsu In cursul anchetei efectuate de procuror acesta poate respinge solicitarea de asistenta judiciara din oficiu pentru invinuit? (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa dau declaratie la politie daca nu vreau? vrajiotorul vrajiotorul Acum cateva zile am primit o citatie de la sectia 12 politie Bucuresti,care specifica sa ma prezint in calitate de persoana reclamata in cazul privind plangere ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere cris_deo cris_deo Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)