avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum arata un stat de functii al unei societati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum arata un stat de functii al unei societati comerciale ?

Buna dimineata. Stiu ca la institutiile publice, intr-un stat de organizare sunt prevazute atatea pozitii, numerotate (de la 1 la..."n"), cate functii sunt prevazute la institutia respectiva. M-ar interesa daca si la companii,societati comerciale (concret ma intereseaza la Posta Romana) e tot asa, sau e trecut oarecum global, de ex.. la Oficiul postal nr. 1 Tg. Mures, sunt prevazute 12 functii de factor postal, 1 de director etc., fara sa aiba fiecare in parte pozitie in statul de organizare ?. Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si va doresc toate cele bune :)
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 08:26, 5 Septembrie 2013
Statul de functii este acelasi indiferent de forma de organizare.
Privatii, in principiu se rezuma la organigrama.
Structura organizatorică a Administraţiei Poştale - Compania Naţională Poşta Română S.A. o puteti gasi aici
[ link extern ]
Multumesc mult dar, din pacate m-am lamurit doar partial, cred ca nici eu nu am reusit sa ma fac pe deplin inteles. Ideea este ca acum, cu aceste concedieri care vor urma la Posta Romana, aici la Mures s-au organizat concursuri, pentru a se vedea cine ramane si cine pleaca. Cei din conducerea postei motiveaza aceste concursuri prin aceea ca, zic dansii, unele posturi s-au desfiintat. De aceea ma interesa, cum as putea sa aflu cate posturi (de agenti postali, de ex.) are prevazute Oficiul judetean de posta Mures si cate (si care anume) s-au desfiintat. Unde si cum sunt evidentiate acestea, se comunica la ITM ???, or fi legale aceste concursuri ?. Multumesc mult daca imi mai puteti da vre-o informatie in acest sens, toate cele bune :)
...deci, as dori sa stiu daca pot afla, daca postul unei anumite persoana a fost desfiintat sau nu. Multumesc :)
Este foarte greu de aflat ceea ce doriti dvs.

Alte discuții în legătură

Art 65 - disponibilizare justagirl justagirl Am rugamintea de a ma lamuri in legatura cu un aspect referitor la disponibilizare. Este legal ca intr-o companie in care lucreaza 5 angajati pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in institutiile aflate in subordinea ministerului muncii camelia iosif camelia iosif sunt functionar public de 20 de ani, studii superioare de lunga durata, master in politici publice si administratie publica, in functia de consilier superior ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva snegrisoiu snegrisoiu buna seara! la societatea la care lucrez se fac concedieri colective! criteriul prioritar spune la pct b ca vor fi afectati salariatii care indeplinesc ... (vezi toată discuția)