avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere, talon si placutele masinii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere, talon si placutele masinii retinute pe perioada nelimitata cu intocmire de dosar penal art 85/4 din OUG195/2002

buna ziua, sotului meu i s-au retinut actele masinii /talon si numerele plus permis cu intocmire de dosar penal art 85/4 din oug195/2002 pe motiv ca nu are rca platita sau expirata .noi masina o avem inscrisa in bulgaria si asigurarea reiese ca este platita pana la data de 09.10 .2013 si are procura de circulatie pe teritoriul romaniei tradusa si legalizata.incidentul s-a produs pe data de 20 iul anul curent si de atunci nu avem nici o rezolvare ne plimba de la parchetul rm sarat la politia judeteana buzau si tot asa ca nu s+a finalizat dosarul .dv ce ne sfatuiti sa facem
Cel mai recent răspuns: LaurentiuBG , utilizator 12:03, 20 Decembrie 2013
Ca o completare .... probabil sa retras dreptul la circulatie a masini in Bulgaria iar cand politistii au verificat au constatat faptul ca masina aceea nu mai are drept de circulatie in cale de consecinta ati comis o infractiune parerea mea este sa va angajati un avocat care sa vada ce dovezi sunt la dolsar.

De astfel asa si reiese din PV "a condus auto P3210 BB fara drept de circulatie pe teritoriul Romaniei"
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2013
Burghardt Norbert,
Buna ziua!
Ce a patit sotul dumneavoastra am patit si eu doar ca in urma cu 2 luni , cum s-a rezolvat pana la urma si dupa cat timp????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii de urgentare a anchetei LaurentiuBG LaurentiuBG In octombrie 2013 am fost oprit de politie si ca urmare a verificarilor s-a constatat ca asigurarea masinii pe care o conduceam cu nr de Bulgaria nu era ... (vezi toată discuția)
Auto inmatriculat strainatate poate fi condus in romania peste 90 zile? Ana_Steflea Ana_Steflea Buna ziua , Daca ma poate ajuta cineva as vrea sa stiu daca pot conduce un autoturism inmatriculat in strainatate mai mult de 90 de zile de la introducerea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere sandru72 sandru72 Buna ziua varog sa ma ajutati cu un raspuns. Suspendarea permisului de conducere pe 90 zile fara drept de a conduce adica dovada .autovehicolul este ... (vezi toată discuția)