ramyy3 a scris:
Am acte doveditoare medicale ca sotul meu este suferind de atac de panica...tot ar fi bine sa ma adresez medicului de familie?
NU e de ajuns să aveți ”acte medicale doveditoare” (acestea sunt doar probabil sau puțin posibile dovedirii faptelor penale dar NU și sigure) precum că . . . , acestea vor fi ”spulberate” chiar și de către făptuitor descurcăreț fără a avea un avocat, iar polițistul va propune NUP în Referat către procuror (neînceperea urmăririi penale) și procurorul va da NUP acelei plângeri penale ci trebuie dovedit clar/sigur la concret că boala/suferința i se trage sigur de la acea amenințare cu arma : rog, fiți foarte atentă la acest aspect, NU-L ignorați.De aceea, vă informam/îndrumam eu către înregistrare la medicul de familie ce poate emite un Bilet de trimitere la specialiștii în domeniu.În ziua de azi, e destul de dificil a sancționa penal un făptuitor, Legea e așa cum e, iar instanța penală e așa cum se aude.Mai mult, viitorul Cod Penal, aduce alte surprize neplăcute părților vătămate și ușurare făptuitorilor.Procurorii de azi, sunt cu totul altfel decât cei de ieri.