avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... preluare domeniu .info
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

preluare domeniu .info

Va salut !
Acum cateva luni mi-am cumparat un domeniu .info de la un provider din america.
Ideea a fost sa fac un forum si un blog pe el. Acum este in faza terminala acest proiect.
Toate bune si frumoase pana azi cand am primit un email de la un trust mare de presa de la noi care imi zicea ca sunt interesati direct de acest domeniu. Im email mai zice asa :

"Conform ICANN ( [ link extern ] ).

Deoarece nu dorim sa intram intr-o procedura juridica ce probabil nu ar fi benefica niciuneia dintre parti, suntem dispusi sa achizitionam domeniul respectiv de la dumneavoastra, daca oferta pe care ne-o propuneti va fi considerata ca fiind de bun simt. "

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Vreau sa mai spun ca mai sunt si alte domenii cu acelasi nume dar cu terminatia .com , .org , .biz ...... care nu sunt ale lor ci ale altor oameni din romania si din alte tari non europene.
Acum ma intreb si eu, daca legea e de partea lor cum de nu le-au luat si pe acestea?
Am eu dreptul sa-mi vad de treaba mea si sa-mi continui proiectul sau ma trezesc cand e gata si functional ca mi-l iau cu japca?
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2009
dansb, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansb , utilizator 15:47, 20 Martie 2009
Solicitati sau verificati dvs. daca sunt detinatorii brand-ului in mod legal, apoi vedeti cum negociati cu ei si ce sunt dispusi sa ofere.Solicitati sa va trimita oficial un fax in acest sens, ca sa fiti sigur ca nu este un spam (de exemplu) o "pacaleala"...sau o incercare de intimidare...

Av. Cermak
Va multumesc pentru raspuns!
Le-am trimis un emai in care le solicit o dovada a inregistrarii brandului respectiv.
De bani nu le-am zis nimic pentru ca nici nu stiu ce oferta sa le fac.
Astept acum un raspuns de la ei si daca intradevar au acest brand inregistrat(este vorba de un cuvant uzual) nu prea am incotro si va trebui sa accept ce-mi ofera ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, referitor la legea antispam, în care se spune ca ... arcu arcu Buna ziua, Referitor la legea ANTISPAM, în care se spune ca orice mesaj nesolicitat poate fi considerat SPAM și ca atare, poți fi reclamat și sa ... (vezi toată discuția)
Folosirea unei mãrci fãrã acordul titularului de drept luciannitu luciannitu cum trebuie sa intocmesc cererea de chemare in judecata pentru folosirea marcii ca denumure a unui domenii pe internet si transferarea domeniilor catre mine ? (vezi toată discuția)
Români premiați - valori românești Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua dragi colegi si stimati utilizatori, De ceva vreme sunt in cautarea stirilor pozitive, povesti frumoase despre romani frumosi, romani premianti ... (vezi toată discuția)