avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Codificarea deseurilor de hartie si carton repectiv ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Codificarea deseurilor de hartie si carton repectiv plastic

Buna ziua,

Am o intrebare referitoare la codificarea deseurilor de hartie si carton respectiv de plastic

Deseurile de hartie si carton inseamna atat ambalaje de hartie si carton dar si foi scrise, iar deseul de plastic inseamna atat ambalaje de plastic dar si alte componente din plastic. Va rog frumos sa-mi spuneti daca este corecta incadrarea lor la codurile 20 01 01 (hartie si carton) respectiv materiale plastice 20 01 39.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alimirela , utilizator 10:25, 14 Noiembrie 2013
Pentru ambalaje utilizati codurile 15.01.01 - hartie si 15.01.02 plastic, pentru restul deseurilor incadrarea este corecta.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediu- gestiune deseuri cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu codificarea urmatoarelor tipuri de deseuri: 1. deseuri menajere 2.deseuri textile( ata, insertie, mat. textil) 3.deseuri ... (vezi toată discuția)
Modalitate taxare pentru deseuri hartie - ambalaj (cod 15*01*01) franzkafka franzkafka Buna ziua, Va rog sa ma \"luminati\" cu explicarea modalitatii de taxare/facturare a deseurilor de hartie/carton si care este diferenta dintre facturarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)