avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie ICCJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie ICCJ

Aveti cunostinta de existenta vreunei decizii ICCJ in sensul ca nu este obligatoriu ca intampinarea sa fie depusa cu 5 zile inainte de termen?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:40, 2 Aprilie 2009
cora2006 a scris:

AVLIL a scris...

Draga mea ...
Sincer, imi pare rau ca ai fost avocatul paratului care a fost decazut din dreptul de a formula intampinare. ;)

:hammer: Dar cine a fost "decazut din dreptul de a formula intampinare"? Din postul doamnei Gradinaru rezulta contrariul.
Parca vad ca maine dimineata "cade" iar internetul si pana citesc despre cine este vorba vor mai trece 24 de ore! :rofl:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica - decadere intampinare dumitru2000 dumitru2000 - de curand s-a respins depunerea unei intampinari in sedinta, pe motiv ca ar fi trebuit depusa cu minim 5 zile inainmte de termen. s-a motivat pe art 114 ... (vezi toată discuția)
Lipsa intampinare MihaiBucur MihaiBucur Buna seara! Am un proces pe Legea 221/09, iar in luna iunie am avut primul termen pe fond. Pana la acel termen, parata (Min. Finantelor) nu a depus ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)