avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trebuie sa trimit declaratia notariala la Parchet?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trebuie sa trimit declaratia notariala la Parchet?

Buna ziua.Am avut un accident rutier cu victima.M-a impacat cu victima,aceasta declarand la politie ca ne am impacat.apoi am mers si la notar si a dat victima o declaratie in care e specificat ca ne-am impacat si ca nu mai are nici o pretentie de la mine.Ar fi bine sa trimit celor de la Parchet si aceasta declaratie notariala,sau e suficient ca este la dosar doar declaratia de la Politie?Cum e bine sa fac?Ce ma sfatuti?Multumesc.
Este suficent, dosarul ajunge la parchet cu propunerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)
Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)
Daune financiare din accident soldat cu victime skydome skydome In ianuarie 2010 am suferit un accident auto in care autoturismul a iesit de pe carosabil intr-o curba fiind polei si s-a rasturnat, accident soldat cu 3 ... (vezi toată discuția)