avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare fara acordul proprietarului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare fara acordul proprietarului

cum se pedepseste o persoana atunci cand aceasta vinde un bun fara acorul propietarului
Daca povestiti pe episoade speta, nu veti capata un raspuns obiectiv.
Fapta se incadreaza la art. 210 cod penal, furt intre rude apropiate, iar impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Este savarsita infractiunea de furt,intre rude apropiate.
Fiul persoanei respective avea animalele in grija?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie vanzare teren, proprietar cu certificat de handicap (dementa alzheimer) ovidiumajina ovidiumajina Buna ziua, Situatia cu care ne confruntam momentan e urmatoarea: 1 avem cumparator pt un teren de 4700 mp in Craiova 2 pe titlul de propietate sunt ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu achitare partiala uditza uditza Am un apartament de vanzare, iar cumparatorul nu are toti banii acum si nu poate nici sa isi ia un credit. Se poate face un contract de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Produs comandat fizic in magazin si dupa 5 saptamani mi se comunica faptul ca nu se mai fabrica acel produs User3211 User3211 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma cu 5 saptamani am comandat fizic din magazin mobilier platind cei 30% avans (aveau si expus produsul ... (vezi toată discuția)