am si eu o problema,daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire,multumesc anticipat.In anul 2008,eu imreuna cu sotul meu am facut o chitanta de mana pentru vanzarea unui ap.de 2 camere si a unui autoturism,semnata si de 2 martori,am primit suma solicitata dar nu am mers s-o legalizam la notar,in 2012 sotul meu care avea un copil din alta casatorie,noi nu am avut copii impreuna,a decedat ,vreau sa stiu daca cele vandute (ap.+ masina)mai fac parte din masa succesorala,deoarece fiul sotului vrea deschiderea de succesiune si pe aceste bunuri,ce pot face eu acum?
elenaref, nu trebuie să justificaţi niciun bănuţ dintre cei cheltuiţi. Nimeni nu este obligat să lase vreo avere la decesul lui. Fie că îşi bea banii, fie că-i mănîncă, fie că se plimbă pe unde-i doreşte sufletul, e dreptul lui să cheltuie pînă la ultimul leu.
multumesc frumos,acum sant linistita credeam ca ma intreaba ce am facut cu bani,sincera nu prea stiu pe s-au dus,este adevarat ca nu prea am tinut cont la cheltuieli si nu am gandit o clipa ca sotul meu sa moara ,va doresc toate cele bune si o seara frumoasa!