avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil+ auto instrainate prin inscris sub semnatura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil+ auto instrainate prin inscris sub semnatura privata - valabilitate, includere in masa succesorala

am si eu o problema,daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire,multumesc anticipat.In anul 2008,eu imreuna cu sotul meu am facut o chitanta de mana pentru vanzarea unui ap.de 2 camere si a unui autoturism,semnata si de 2 martori,am primit suma solicitata dar nu am mers s-o legalizam la notar,in 2012 sotul meu care avea un copil din alta casatorie,noi nu am avut copii impreuna,a decedat ,vreau sa stiu daca cele vandute (ap.+ masina)mai fac parte din masa succesorala,deoarece fiul sotului vrea deschiderea de succesiune si pe aceste bunuri,ce pot face eu acum?
Cel mai recent răspuns: elenaref , utilizator 16:24, 11 Septembrie 2013
buna ziua,ma multuesc din suflet pentru raspunsul dvs. mai am o intrebare cel care a cumparat de la mine si sotul meu,poate inchiria apartamentul pana nu are actul de v/c in forma legala,mentionez ca noi am primit toata suma specificata in acea chitanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare ELENA BOSTINA ELENA BOSTINA Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui imobil dobandit de promitentii vanzatori in baza Legii 112/1995, promitentii vanzatori fiind sot si ... (vezi toată discuția)
Ce este dreptul rezervatar la o proprietate? alexandru.petri alexandru.petri Tatal meu a vandut apartamentul inainte de a deceda printr-un antecontract de vanzare -cumparare pe care trebuie sa-l finalizam eu si sora mea dupa deces. Am ... (vezi toată discuția)
Confirmarea expresa a nulitatii unui contract de v-c prin sentinta de partaj judiciar? magda_panduru magda_panduru Buna seara, Va rog sa mi oferiti niste sfaturi intr-o speta: ID a decedat in 2007, copii vor sa faca partaj, cunosc faptul ca acesta a instrainat la ... (vezi toată discuția)