avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordin de protectie

buna ziua, am obtinut un ordin de protectie cu evacuarea fostului sot si nu vrea sa execute, am apelat la politie si spun ca ei nu pot sa faca nimic, va rog spuneti-mi ce sa fac mai departe, in Lege scrie clar ca organele de politie trebuie sa urmareasca executarea ordinului si in caz de sustragere de la executare sa anunte organele de urmarire penala, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: 71Ica , utilizator 16:00, 10 Septembrie 2013
Ce scrie mai exact pe acea hotarare ?
dispune evacuarea paratului pe termen de 6 luni, pastarea distantei la minim 100 de m fata de mine fetita si tatal meu si de locuinta, reintegrarea copilului in locuinta si obligarea platii cheltuielilor de judecata 1000 lei. hotararea este executorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua, Intentionez sa cer un ordin de restrictie impotriva fostului meu sot care ma forteaza sa ma impac cu el. Motivul separarii de el a fost violenta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru loviri si amenintari nesolutionat de 5 luni 71Ica 71Ica buna ziua, as avea si eu o intrebare, fostului sot i s-a facut dosar penal in urma plangerii facute de mine si fetita pentru loviri si amenintari, dosarul este ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Cristinica84 Cristinica84 Am inaintat divort,copilul mi-a fost incredintat prin ordonanta presedentiala ,hotararea a ramas definitiva.,el mi-furat copilul si nu ma lasa sa-l vad,ma ... (vezi toată discuția)