buna ziua,am si eu o problema,pe luna august a afisat intretinerea :restanta-1950,penalizari-1150,pe luna iulie 178lei,pe 20 aug am dat 1500lei,mia luat 800la restanta si 700 la penalizari,au ramas-rest-1150,penal-450lei,ieri a afisat-restanta-1360,penalizari-4273lei.cum e posibil sa mi pun de 10 ori
astept raspuns urgent
o zi buna
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 aveti dreptul sa solicitati oficial presedintelui de asociatie sa justifice modalitatea de aplicare penalitati
In temeiul disp art 12 A c si d din HG nr 1588/2007 aveti dreptul sa formulati contestatie la lista de intretinere in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
multumesc mult dar nu te ia in seama,am fost cu cerere sal scada pe sot de 6 luni nu sta,si nu a vrut
altii stau cite 5,6 in cas si sunt trecuti 4,are "catei" multi pe linga el care iti sar in cap
a venit un locatar care are un apartament gol de 2 ani si plateste intretinere cit 2 pers,are voie sa-i bage atita apa daca omul nu sta,si eu vr sa plec 3 ani,ce fac platesc degeaba
Puteti sesiza si departamentul specializat dn cadrul primariei cu privire la aceasta situatie.
Puteti solicita si efectuarea unei expertize a acestei asociatii efectuata de catre un contabil autorizat, daca va adunati mai multi vecini nemultumiti si platiti impreuna aceasta expertiza.