avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 010 la infiintare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 010 la infiintare

Buna ziua,

La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali se vor completa avand in vedere ca firma s-a infiintat in august 2013 iar in anul 2013 nu va avea salariati, nu estimeaza ca va avea activitate in anul 2013 si nu va fi persoana impozabila in scopuri de TVA?

Se va completa cu 0 la estimarea cifrei de afaceri de la randul 1.1 si se va bifa la randul 1.13, avand in vedere ca nu va fi persoana impozabila in scopuri de TVA?

De asemenea, se va completa ceva la punctul 6 .1 "Impozit pe venitul din salarii şi pe venituri asimilate salariilor şi contribuţii sociale- La infiintare" referitor la punctele 6.1.1, 6.1.2 si 6.2?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:45, 24 Septembrie 2013
Nu inteleg exact intrebarea.
D 010 se depune in 30 zile de la modificare vector fiscal.
Daca soc.nu are salariati si nu a depus 010 pt.salariati nu are obligatia depunerii D 112-lunar/trimestrial
Soc.are obligatia sa depuna D 100 pentru impozit /venit trimestrial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o nelamurire. Daca o firma nou infiintata are ROI mai trebuie sa depuna vector fiscal? (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)