avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am nevoie de nr. lege, articol despre lesa, botnita ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am nevoie de nr. lege, articol despre lesa, botnita etc. la cainii NEpericulosi

Buna,

Am nevoie de legea si articolele sale care se refera la tinerea cainilor ne-periculosi in zone publice. Ma refer mai ales la obligatia de a folosi lesa si al botnita, respectiv exceptiile.
Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat!
thaly a scris:




Dvs vorbiti de METISII acestor rase, adica marea majoritate a cainilor vazuti de dvs pe strada :)

Fox terrier-ul este si el un caine de vanatoare f echilibrat si bun pt copii, cu o vioiciune iesita din comun, ca toti terrierii de altfel, la fel, extrem de rar la vedere pe strazile din Romania!

Chihuahua = Piranha! Aici va dau dreptate! Dar numai in grup :)))))))







Mi-am permis sa fac acest comentariu,fiind crescatoare de airedale terrier,beagle si in calitate de arbitru chinolog,cred ca am acumulat pe parcursul mai multor decenii de activitate de arbitraj si practica chinologica cateva cunostiinte referitoare la comportamentul raselor canine si apropos ,exemplare numai de rasa -care au obtinut numeroase diplome si trofee in confruntari internationale
Am putut vedea comportamentul patrupedelor in situatii anterioare unei crize cardiace,de epilepsie sau diabet suferite de proprietarii acestora-comportament pe care ceilalti detinatori,iubitori,participanti ,nu au putut sa le motiveze
Am putut vedea comportamentul si atitudinea patrupedelor exemplare deosebite ,invatate cu multime de oameni,instruite dar care in cazul decelarii de mirosuri -parfum,alcool si altele....isi modificau radical comportamentul-inclusiv fata de stapan
@ynocentta, poate ne stim inseamna :) Dati-mi un mesaj privat cu mai multe detalii (numele canisei si al dvs;) ) si continuam discutia acolo, in privat ;)
Jocandi Causa a scris:

Dle James, in cazul acelui cetatean japonez, de vina era bunica sa. Nu l-a supravegheat .

:happy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impuscare caine in oras MITULINA MITULINA As dori sa stiu daca un detinator de arma de vanatoare are voie sa impuste un caine in oras, pe stada, in plina zi? Sincer eu cred ca nu... Ce se poate face ... (vezi toată discuția)
Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)