avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

buna ziua,
am si eu o dilema cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului in sensul acordarii acesteia, pt ca eu fac un an de zile inainte de nasterea copilului dar problema este ca nu este integral la acelasi loc de munca, si acum ma intreb daca nu o sa am probleme in a obtine indemnizatia.....va rog mult sa ma lamuriti si sa imi spuneti daca as putea intampina dificultati......
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:22, 27 Septembrie 2013
Va multumesc pentru amabilitate, oricum salariul net este de 878 pt ca in ambele locuri de munca am acelasi salariul brut
Buna ziua,

Mai am o intrebare cu privire la indemnizatie, daca optez sa stau in CC 2 ani si dupa un an vreau sa revin la munca, am ceva beneficii??? sau cuantumul indemizatiei CC este mai mare in cazul in care optez sa stau doar un an???
Multumesc,
1. Daca optati pentru CCC pana la 1 an si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. Daca optati pentru CCC pana la 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

3. Daca optati pentru CCC pana la 2 ani si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 ani veti beneficia de stimulentul de insertie dupa ce va implini copilul 1 an.

4. Cuantumul indemnizatiei pentru CCC este acelasi indiferent pentru ce varianta de CCC optati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil alinafay_bv alinafay_bv o lamurire exacta ,va rog. pentru un cocediu crestere copil, care varianta e carecta: 1)in primul an primesti 85% din veniturile nete pe ultimele 12 luni si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru angajatii part-time chirea chirea Buna ziua ! va rog mult sa ma ajutati si pe mine deooarece am nevoie de cateva informatii la perioada ce ma astepta ! sunt angajata de 2 ani la o firma ... (vezi toată discuția)