buna ziua,
am si eu o dilema cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului in sensul acordarii acesteia, pt ca eu fac un an de zile inainte de nasterea copilului dar problema este ca nu este integral la acelasi loc de munca, si acum ma intreb daca nu o sa am probleme in a obtine indemnizatia.....va rog mult sa ma lamuriti si sa imi spuneti daca as putea intampina dificultati......
Mai am o intrebare cu privire la indemnizatie, daca optez sa stau in CC 2 ani si dupa un an vreau sa revin la munca, am ceva beneficii??? sau cuantumul indemizatiei CC este mai mare in cazul in care optez sa stau doar un an???
Multumesc,
1. Daca optati pentru CCC pana la 1 an si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
2. Daca optati pentru CCC pana la 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
3. Daca optati pentru CCC pana la 2 ani si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 ani veti beneficia de stimulentul de insertie dupa ce va implini copilul 1 an.
4. Cuantumul indemnizatiei pentru CCC este acelasi indiferent pentru ce varianta de CCC optati.
Indemnizatie ccc
eu1983
Buna ziua ,
Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)