avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare firma - pasi, costuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare firma - pasi, costuri

v-as ruga sa ma indrumati catre pasii necesari reactivarii unui SRL declarat inactiv in feb 2010 si care sunt costurile
Cel mai recent răspuns: catalin440 , utilizator 18:48, 23 Septembrie 2013
Cine a declarat firma inactiva?
Precizati va rugam daca este vorba de o inactivitate temporara rezultata prin depunerea la registru comertului a unei hotarari de suspendare temporara a activitatii societatii notificata ulterior si la ANAF sau este vorba de o inactivitate fiscala la ANAF. Cele doua notiuni sunt diferite cu toate ca se aseamana ca terminologie.
buna seara,

scuzati exprimarea saracacioasa
SRL-ul in discutie a fost declarat inactiv in registrul comertului in feb 2010 si atat. acum, as dori sa reactivez aceasta firma, dar cu un alt cod caen ( brokeraj pentru o fabrica de dulciuri )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare srl laurentziu14 laurentziu14 Buna seara, Am un SRL pe care nu am mai avut activitate din mai 2014.Am primit de la ANAF deciia de inactivare, si deja figureaza ca inactiva in ... (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva fara sa ni se comunice otiliaion otiliaion Buna ziua, Am descoperit ieri, printr-un client fidel, care a verificat starea firmei la ANAF inainte sa faca o plata, ca firma noastra figureaza ca ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)