avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog ,un raspuns!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog ,un raspuns!

in cadrul unui proces de micsorarea pensiei cerut de tatal minorului,mama minorului a fost supusa unui interogatoriu cetut de avocatul tatalui si sustinut in instanta de d-l judecator .ca in toate procesele aceasta doamna minte cu nerusinare . d i in raspunsurile ei si apoi semneaza acel interogatoriu .avem martori cum ca minorul a primit cadouri dela tata de anul nou ,de ziua ei fie direct ,fie prin bunici sau matuse fiindca tatl e in strainatate ,.copilul ia cerut bani tatalui pt diverse lucruri si ultima data ,sora tatalui i-a dus banii acasa la bunica materna si coplul a confirmat primirea si alte asemenea gesturi frumoase ;au fost multe din partea tatalui si nu a vrut sa recunoasca . tatal a platit un sejur de 10 zile la mare pt copil si mama
= bani de benzina si de cheltuiala zilnica ..la aceasta intrebare a spus; REFUZ SA RASPUND si a semnat ESTE ACEASTA O
MARTURIE MINCINOASA,DATA SUB SEMNATURA PRIVATA? IN JUSTITIE, unde poate fi incadrata?multumesc,
Infractiunea de marturie mincinoasa este incriminata de Codul Penal in vigoare, in acest sens angajajandu-se raspunderea penala a faptuitorului.
Dvs , insa , aveti posibilitate sa combate afirmatiile neveridice ale sotiei dvs prin mijloace de proba pertinente : martori , inscrisuri.
Cu ajutorul acestora , adevarul poate iesi cu usurinta la iveala.;)Oricum , instanta de judecata aprecieaza toate mijloacele de proba , verifica autenticitatea acestora , si dispune in consecinta.
Mult succes;)
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
"refuz sa raspund" nu este o marturie mincinoasa, dar poate fi interpretata abuziv ca fiind asa....;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor alinavor alinavor tatal se lupta cu mama minorului in instanta pentru a primi incredintarea copilului.Ce sanse are sa castige procesul daca am niste convorbiri pe yahoo ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturile parintesti alfa_omega alfa_omega va rog, un sfat! in speta, mama minorului a depus actiune prin care solicita restrangerea programului tatalui la \"minimul posibil\" invocand ca motive ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cercetasa cercetasa problema vatamare corporala martorii partii civile(vatamate) din proces nu au fost de fata dar au declarat asa cum a vrut vatamatul cum pot gasi solutii sa ... (vezi toată discuția)