Am gasit o bancnota de 100 de dolari, si nestiind ca e falsa am incercat sa o schimb
La schimbul valutar, bine inteles ca doamna a chemat politia
Cu o seara inainte, mam uitat pe net, si bancnota parea reala Nici doamna de la schimbul valutar nu-si putea da seama, daca e veche sau falsa... Eu ne-mai avnd contact cu bani de genu, va dati seama ca nu am gasit nici o diferenta
Domnul de la politie mi-a luat numele, si a plecat, pentru ca el era in concediu
A doua zi ma cautat pe acasa, pe la munca. Va dati seama cate probleme mi-am facut din cauza unei neintelegeri.
Intr-un sfarsit m-am dus la politie am dat declaratie, si tot sunt plimbata pe drumul casa, politie.
Cum pot sa scap, mam saturat de declaratii, nu am nici o vina, ce se poate intampla?
Ce mai urmeaza? pt ca el ultima oara spunea ca eu sunt suspectul numarul 1, Chiar nu se intelege ca nu am nici o vina?
Daca stiam ca sunt falsi, va dati seama ca ii ardeam, dar nici intrun caz sai pun in circulatie, si mai ales sai schimb
Nu am mai avut nici o problema cu politia, ajung acasa si plang, si ma intreb ce mai urmeaza!? :(
Pot sa raman fara locul de munca, pt ca toata lumea interpreteaza cum vrea
Parintii inca nu au aflat, si ei orice miscare judeca, alte expicatii, nebunii.
Nu mai pot :( Nu am somn noaptea.
Nu am nici o vina, cat mai umblu pe la politie? am dat o declaratie, ce nu e indeajuns? Nu oameni de genul meu detin bani falsi, am atatea probleme, cu sanatatea, cu locul de munca, cu altele in viata de zi cu zi, asta a fost prea mult!
O seara buna,
Multumesc pentru atentie
Trebuie sa intelegeti ca fapta este fapta si este cercetata ca si infractiune, posibil sa se ajunga la concluzia ca este vorba de o eroare de fapt, una din cauzele care inlatura caracterul penal al faptei si sa se dispuna NUP.
Daca lucrurile stau asa cum spui tu, atunci nu trebuie sa-ti faci mari probleme. Insa dosarul trebuie solutionat pentru ca esti suspecta de savarsirea a doua infractiuni. Daca lucrurile stau altfel atunci cred ca trebuie sa-ti faci probleme.
Buna seara .
In cazul acesta,din punctul de vedere al bancnotei false, cam lipseste prevederea din vinovatie, adica persoana nu cunostea faptul ca bancnota era falsa .Deci poate fi vorba de o culpa,fara prevedere,nu intentie,cel putin pentru aspectul bancnotei false. Din punctul de vedere al nepredarii bunului gasit,intr-adevar ,este un pic mai delicata situatia .
Cu stima,
Marius Bote .
Ati afirmat ca bancnota se afla intr-o carte din biblioteca personala. S-ar putea sa se complica lucrurile.O carte de-al carei continut nu-l cunoasteati dar se afla in casa dvs. ,poate face obiectul unei anchete al mai multor prsoane din familie. Alta era situatia daca ati fi gasit cartea pe o banca din parc sau intr-un loc public. Tehnica moderna de astazi poate constata cand a fost falsificata bancnota si avand o data recenta,nu este exclus sa aveti probleme mai mari decat insusirea unui bun ce nu-ti apartine. Sa speram ca cercetarile nu vor ajunge atat de departe si veti scapa ieftin doar cu o amenda. Bafta .