..Adica tatal dvs a lasat mamei dvs casa prin testament facut la notar? Doar in acest caz mama dvs poate vinde casa fara acordul niciunuia dintre copiii sai (adica dvs si fratele decedat), intrucat este unic proprietar..
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Sper ca va recunoasteti vorbele pe care le am lasat acolo pentru posteritate! Daca dvs intelegeti altceva prin unic proprietar.....inseamna ca nu aveti proprietatea termenilor....
In plus sustineti cu tarie ca a avea un testament este ca si cum ai avea tot fara dezbatere succesorala...
Citez din dvs daca imi este permis tot lasat aici posteritatii intentionat caci lucram cu materialul clientului:
.Daca o persoana detine un testament authentic pentru toate bunurile defunctului, dvs nu ati presupune ca este proprietarul acestora? Ce act de proprietate ii mai trebuie? Apoi, ce immobile mai mostenesc copiii, daca mama are act pe toate imobilele, casa si teren?
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Faptul ca raitingul va stagneaza nu este vina mea stimate domn....asta apropos de cat poate suporta hartia si ecranul de calculator...poate s a suparat pe dvs si ratingul....
Cred ca acest subiect este inchis caci va afundati singur in ceva ce nu cred ca face cinste profesiei dvs.