avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate declara sediul secundar al unei firme, pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate declara sediul secundar al unei firme, pe baza contractului de inchiriere al unui teren (si nu si al unui spatiu construit)?

Buna ziua,

Va aduc in atentie urmatoarea problema:

Am un contract de inchiriere pentru un teren si o casa care se afla pe acest teren si trebuie sa -l prelungesc in curand. Nu mai am insa nevoie si de spatiul construit (casa) ci doar de teren pentru a depozita diverse material.

Intrebarea mea este daca pot mentine sediul secundar al firmei la acea adresa in conditiile in care voi avea un contract de inchiriere doar pt. teren nu si pentru spatiul construit (casa)?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dan_sur_cr , utilizator 06:38, 26 Septembrie 2013
Salut, eu zic ca nu merge.Puteti suna la of. reg. com.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru ContSters57637 ContSters57637 Cum se autorizeaza un punct de lucru care se vrea a fi un depozit de materiale de constructii si care momentan este doar un teren imprejmuit si racordat la ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu secundar si adaugare cod caen roxana - elena roxana - elena Buna ziua! pentru prelungire sediu secundar la Reg. Com. cum ar trebui sa sune hot. aga in cazul in care nu am la punctul de lucru declarat obiectul de ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala - schimbare punct de lucru -reinnoire contract inchiriere scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua, Am rugamintea daca ma puteti ajuta la urmatoarea problema legat de sediul social: La sediul pe care il avem in prezent am avut contract de ... (vezi toată discuția)