avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis romanesc suspendat, conducere cu permis italian ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis romanesc suspendat, conducere cu permis italian pe teritoriul Romaniei

un prieten a avut permisul suspendat 1 an si jumatate, s-a cudecat si a peirdut procesul. astazi un agent de politie l-a oprit si verificand datele lui prin baza de date a constatat ca are permisul suspendat timp de 4 ani. si astfel agentul a constata ca acesta a comis o infractiune, dar prietenul meu i-a aratat ca detine permis de conducere obtinut in ITALIA. este legal CE S-A INTAMPLT?
Ce permis are suspendat, cel de Ro? Si umbla cu permis de It? Sau cum?
cel de Romania il are suspendat si umbla cu cel de italia
Nu se poate folosi permisul de Italy in situatia asta, este legal ce v-a spus politia.
Agentul de politie a procedat corect.

Prietenul dvs. a obtinut in mod ilegal cel de-al doilea permis.Cel mai probabil a declarat in fals ca nu detine alt permis atunci cand a obtinut permisul in Italia.

In orice caz, se vor efectua cercetari si se va stabili daca a fost incalcata legea.
O persoana nu poate poseda doua permise nationale.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere aproape confiscat si inmatriculare cu probleme radujohn radujohn In urma unei opriri in trafic de catre Politia Rutiera din cauza la depistare radar cu viteza superioara limitei ( 5 km peste limita ) , am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Pot sa detin doua permise de conducere? Dumxx Dumxx Am făcut şcoala de şoferi de două ori, în două ţări diferite: în România in 1992 şi în Italia in 1999 era obligatoriu pentru ca permisele romanesti ... (vezi toată discuția)
Permis unguresc bulvaif bulvaif Buna Ziua. Acum 2 zile am primit Permisul de Conducere Auto din Ungaria unde am obtinut categoriile B si C+E. Problema este ca si in Romania am un Permis ... (vezi toată discuția)