avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament intern pentru un restaurant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament intern pentru un restaurant

Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi libera si intra cealalta zi la 10 din nou....si tot asa....este un fel de 12 cu 36.......ar fi legal sa trec la pr de lucru...12 cu 36?
Si mai cad de lucru si sambata sau duminica ...depinde...stiu ca daca lucreaza sambata trebuie sa aiba liber duminica si luni sau daca lucreaza duminica ...luni si marti liber(adica doua zile consecutive)...corect??
puteti va rog sa ma lamuriti si asupra pontajului.....daca contactul este cu 8 ore inegal...ele lucrand o zi 12 ore si o zi sunt libere...in pontaj trebuie sa fie la fel sau pot trece 8 ore/zi???.....iar daca lucreaza o sambata trebuie sa apara si in pontaj?
Parerea mea este ca se face totalul orelor lucrate si apoi se va repartiza pe zile in functie de cum lucreaza salariatul
nu reusesc sa fac un pontaj care sa fie ok din punct de vedere a orelor lucrate in septembrie...va rog daca puteti sa ma ajutati situatia sta astfel: este vorba de un restaurant(la ceea ce ma refeream mai sus)...din condica de prezenta reiese ca cele 7 fete ospatarite au lucrat in zilele de 1,3,5,7,9,11,13,15,17,19,21,23,25,27,29(3 dintre ele) si in zilele de 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30 (4 din ele) cate 12 ore pe zi si apoi libere o zi.....cum pot face pontajul pentru a fi in regula???....va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem turnus CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna ziua, La contractele individuale de munca, in sistem turnus - salariatul lucreaza de exemplu, azi 12 ore, maine este liber si mai intra abia a 3a zi, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-restaurante, ... ani_burian ani_burian Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-Restaurante, se lucrează de Luni-Duminică, programul de lucru este între orele ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)