Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

cristina29 
	    	Utilizator

cristina29 
	    	Utilizator	    

Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 Amitrica	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)
	                    Amitrica	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)

teiu	                   

situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge  ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
	                    teiu	                   

situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge  ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)

cristian_conea	                   

Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)
	                    cristian_conea	                   

Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)