avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
@ramonastreanga: la ce instanta se organizează concurs? unde e postat anunţul?
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2014
marius2929, utilizator
marius2929 a scris:

@ramonastreanga: la ce instanta se organizează concurs? unde e postat anunţul?


[ link extern ]

Salut!!!

Stie cineva daca unui grefier pe perioada determinata la parchet i se deconteaza chiria in mod integral in limita plafonului si ce acte sunt necesare??

ramonastreanga a scris:

Buna, se va da concurs pe post direct la Timisoara si Arad este cineva care va merge? Stie cineva daca la caracterizare trebuie specificat'' spre a-i servi la concurs'' sau este ok si ''spre a-i servi la angajare''? mie asa mi s-a scris in recomandare si ma gandeam sa le spun sa imi trimita alta cu ''spre a-i servi la concurs''


In mod normal, deoarece te prezinti la un concurs, fara a avea certitudinea angajarii, astfel de recomandari /caracterizari / au, de obicei, mentiunea ,,spre a-i servi la concursul de....,,.
Din momentul acelei certitudini, se specifica ,,...la angajare,,.
Exista insa posibilitatea ca si mentiunea inscrisa pe recomandare ta, sa fie valabila, cel putin pentru aceasta faza a concursului.Asta, daca nu sunt foarte rigurosi cu detaliile:)
Bafta!

Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
ContSters329827, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)