avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
@ramonastreanga: la ce instanta se organizează concurs? unde e postat anunţul?
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2014
marius2929, utilizator
marius2929 a scris:

@ramonastreanga: la ce instanta se organizează concurs? unde e postat anunţul?

[ link extern ]

Salut!!!

Stie cineva daca unui grefier pe perioada determinata la parchet i se deconteaza chiria in mod integral in limita plafonului si ce acte sunt necesare??

ramonastreanga a scris:

Buna, se va da concurs pe post direct la Timisoara si Arad este cineva care va merge? Stie cineva daca la caracterizare trebuie specificat'' spre a-i servi la concurs'' sau este ok si ''spre a-i servi la angajare''? mie asa mi s-a scris in recomandare si ma gandeam sa le spun sa imi trimita alta cu ''spre a-i servi la concurs''

In mod normal, deoarece te prezinti la un concurs, fara a avea certitudinea angajarii, astfel de recomandari /caracterizari / au, de obicei, mentiunea ,,spre a-i servi la concursul de....,,.
Din momentul acelei certitudini, se specifica ,,...la angajare,,.
Exista insa posibilitatea ca si mentiunea inscrisa pe recomandare ta, sa fie valabila, cel putin pentru aceasta faza a concursului.Asta, daca nu sunt foarte rigurosi cu detaliile:)
Bafta!

Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
ContSters329827, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)