Adriantot a scris:
O asociatie de proprietari este ca o familie.
ce frumos suna !!! in realitate este ... altceva, construit pe principiul interesului individual ... si atat.
dar pentru ca furtuna a trecut, acoperisul a fost reparat ( de catre una din persoanele care l-a construit in urma cu 15 ani ), si pentru ca sunt sigur ca subiectul initiat de mine va prinde bine si altor proprietari din tara aflati in aceeasi situatie, o sa va prezint masurile de urgenta luat de mine:
1. la o ora de la incident, am urcat pe bloc in aceleasi conditii de furtuna si ploaie si am asigurat restul placilor ( in jur de 10 buc. ) cu SARMA, pentru a limita pagubele si a evita alte evenimente tragice - ulterior mi-am dat seama ca, legal, nici acest lucru nu trebuia sa-l fac - am facut-o insa dintr-o simtire MORALA.
2. a doua zi am depus catre Asociatia de Proprietari o INSTIINTARE de depalsare catre sol a unor placi de azbociment din componenta acoperisului, si o CERERE de reparatie in regim colectiv a acoperisului. Am solicitat nr de inregistrare si stampila - cu aceasta ocazie am aflat ( prin rezolutie scrisa pe exemplarul meu ) ca totul s-a facut in regie proprie de cei de la etajul superior de la acel moment, si ca asociatia nu are nicio implicatie.
3. pentru ca vremea se anunta la fel de nefavorabila si in urmatoarele zile, si nu stiam la acel moment cand se va repara ceva, a treia zi am facut o alta hartie catre Primarie - compartimentul Administratie Publica, in care am inclus aceeasi INSTIINTARE si o SOLICITARE de izolare si protectie la sol a spatiului public din dreptul avariilor prezente pe bloc.
sper sa nu treceti prin astfel de evenimente, dar daca se intampla, incercati sa va acoperiti cu documente scrise si confirmate cu stampile si numere de inregistrare ... e mai bine asa ... :)