avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional sau cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional sau cim

la un angajat i s-a prelungit cim printr-un act aditional in 01.07.2013 pe inca un an. Dupa doua luni face cerere sa treaca pe nedeterminata, avand mai multe contracte succesive pe determinata. Cererea se aproba. cum este mai corect sa se modifice perioada printr-un act aditional sau sa se intocmeasca un nou contract? Mentionez ca se mai modifica salariul si incadrarea nu si functia sau altceva (suntem institutie publica). va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 9 Octombrie 2013
Corects unt ambele modalitati , fie se face act aditional de modificarea duratei si a salariului , fie se inceteaza vechiul c.i.m. si se incheie altul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul pe perioada determinata RACF RACF am un contract pe perioada determinata care inceteaza maine ,deci trebuie sa-i fac incetarea dar vreau sa-i fac alt contract tot pe perioada determinata.nu ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim determinata salariata care cumuleaza pensia cu salariul in institutie publica monica20 monica20 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In cadrul institutiei publice in care lucrez avem o salariata care cumuleaza pensia cu salariul, personal ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)