avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Efectele diminuarii salariului unei persoane ce are ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Efectele diminuarii salariului unei persoane ce are credit

Daca ai luat un credit pe baza unui salariu , iar ulterior salariul este diminuat ,trebuie sa anunti banca sau ce se intampla?
In urma diminuarii salariului acesta isi achita in continuare ratele la timp.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:49, 10 Octombrie 2013
Pe banca o intereseaza sa i se plateasca ratele la timp, nu se platesc , se declara scadent anticipat creditul si se trece la executare silita. Daca stiti ca nu va veti descurca cu plata ratelor, anuntati banca din timp, poate gasiti solutii pt reesalonare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com ma intereseaza care este perioada dintre prima luna in care nu mi-am mai putut plati ipoteca si demararea actiunii de executare silita (vezi toată discuția)
Despre rate cimbru cimbru in 2009 am facut un credit la o banca,in sept 2010 sotul a intrat in somaj si eu bugetara fiind ni s au diminuat venit.subst.am mers pe la bancile unde aveam ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu..... adinasmn adinasmn Buna ziua. Am rugamintea, pentru colegii care ma pot ajuta cu un sfat... Am contractat un credit de nevoi personale. la momentul incheierii contractului aveam ... (vezi toată discuția)