mikcez a scris:
Buna ziua,
Codul muncii republicat prevede la art. 82 (4) ca "Între aceleaşi părţi se pot încheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de muncă pe durată determinată", fiind considerat CIM succesiv, potrivit art. 82 (5), contractul individual de muncă pe durată determinată încheiat în termen de 3 luni de la încetarea unui contract de muncă pe durată determinată.
Cu tot respectul, consider ca a ramas in vigoare prelungirea CIM pe durata determinata de maxim trei ori, modificandu-se numai perioada pe care poate fi prelungit respectiv pana la 36 luni (art. 82 (5) "Contractele individuale de muncă pe durată determinată încheiate în termen de 3 luni de la încetarea unui contract de muncă pe durată determinată sunt considerate contracte succesive şi nu pot avea o durată mai mare de 12 luni fiecare.", art. 84 (1) "Contractul individual de muncă pe durată determinată nu poate fi încheiat pe o perioadă mai mare de 36 de luni.").
Deci eu am un cim care s-a incheiat pe 01.01.2011 pana la 01.04.2011.Am prelungit apoi pana la 01.07.2011, iar din 01.07.2011 inca 3 luni pana pe 01.10.2011.Mai pot face apoi vreo prelungire ?practic am prelungit de doua ori si as mai putea din 01.10.2011 pana la sfarsit cand se implinesc cele 36 de luni?Sunt corecte calculele mele?
Multumesc