avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata orelor lucrate sambata, duminica si de sarbatori ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata orelor lucrate sambata, duminica si de sarbatori legale

va rog din suflet sa ma lamureasca cineva - lucrez la un camin de batrani unde se asigura continuitate program 12/24/48 ca atare lucrez sambata, duminica si in sarbatorile legale de exemplu in luna septembrie 2013 am lucrat 176 ore din care 60 de ore au fost lucrate sambata si duminica cum trebuie platite aceste ore ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 20 Octombrie 2013
Este problema dvs , daca nu credeti. Eu v-am expus ceea ce pevede legea pentru sectorul bugetar. Fiecare angajator din acest sector este responsabil pentru faptele lui .
actualizarea legii 53 in acest an nu specifica sectoarele de activitate in care se aplica si in care nu si sa fim seriosi toate unitatile sanitare incalca legea?
Nu ati inteles, in sectorul bugetar asa cum v-am aratat sunt prevederi speciale care se aplica inaintea Codului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare loryk loryk Buna ziua!lucrez in sist.sanitar si as dori sa stiu daca procedura prin care sunt chemata la servici (adica ultima sambata din luna,si anume 4 ore pentru care ... (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
Legea 285/2010 mancipri mancipri Va rog sa imi spuneti daca art.9 al. 1 din legea 285/2010 mai este in vigoare.Daca da, va rog sa imi spuneti cum i-a fost prelungit termenul de aplicabilitate ... (vezi toată discuția)