avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz sanitar sau sanitar veterinar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz sanitar sau sanitar veterinar?

Buna seara,
Imi poate spune cineva daca pt. mag alim care comercializeaza preponderent prod alim ambalate mai putin cafea si condimente trebuie aviz sanitar sau sanitar veterinar? multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:45, 16 Octombrie 2013
Aveti nevoie de aviz de de la Directia de Sanatate Publica, iar daca se comercializeaza produse alimentare de origine animala si aviz de la Directia de Sanatate Veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie sanitar - veterinara Lielena Lielena Un PFA care comercializeaza produse alimentare ambalate, dar nu comercializeaza produse de origine animala: carne, lapte, oua si produse obtinute din acestea, ... (vezi toată discuția)
Marfa expirata andryzs andryzs Buna ziua Avem o unitate cu activitate de comerti cu amanuntul si comercializam produse de origine animala (salate cu pui ambalat ) si va rog sa-mi ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Legalitatea masurilor de remediere greensea greensea Buna ziua Am avut un control de la Directia sanitara veterinara in urma caruia mi s-a interzis sa mai vand carne de pasare si peste vrac si ca toate produsele ... (vezi toată discuția)