avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu abitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu abitatie viagera

Buna ziua!Am si eu o intrebare,acum 7 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in Ploiesti cu abitatie viagera (proprietarul sa ramana pana moare).De curand proprietara (are 91 de ani) a fost internata in spital in stare grava.Ma intereseaza daca as putea vinde apartamentul (tot cu abitatie viagera) chiar daca proprietara nu a murit.Apartamentul mi-a fost vandut de fiul dansei.Multumesc si sper ca am fost destul de explicita!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:53, 24 Octombrie 2013
Da puteti vinde, nu va trebuie acordul ei, ar fi frumos sa o instiintati.
Fiul care a semnat e singurul fiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu uzufruct viager sebastianmarara sebastianmarara Cumparare apartament cu uzufruct viager Buna ziua. Vreau sa cumpar un astfel de apartament pentru ca are u pret bun. La ce ar trebui sa am grija/sa fiu ... (vezi toată discuția)
Buna seara . am un prieten care a vandut casa actualei lui sotii ... dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un prieten care a vandut casa actualei lui sotii punand o clauza de abitatie viagera asupra intregului imobil existent , fara drept de ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil cu drept de uzufruct viager marius_br marius_br Doresc sa cumpar un imobil care are trei coproprietari si un beneficiar al unui drept de uzufruct viager (in conexiune cu doi dintre proprietari). Daca toti ... (vezi toată discuția)