trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

inspectorSSM 
	    	Utilizator

inspectorSSM 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Roland Mindrila	                   

Nu impiedicati organul de control al ITM . Impiedicarea, in orice mod, de catre un angajator - persoana fizica sau juridica - a inspectorilor de munca in a-si ... (vezi toată discuția)
	                    Roland Mindrila	                   

Nu impiedicati organul de control al ITM . Impiedicarea, in orice mod, de catre un angajator - persoana fizica sau juridica - a inspectorilor de munca in a-si ... (vezi toată discuția)

Nicolaie Ciobotaru	                   

Prezentarile de cazuri concrete  si cererile de solutii pe forum ale angajatilor  supusi la abuzuri de persoane responsabile ale firmei in care lucreaza au o ... (vezi toată discuția)
	                    Nicolaie Ciobotaru	                   

Prezentarile de cazuri concrete  si cererile de solutii pe forum ale angajatilor  supusi la abuzuri de persoane responsabile ale firmei in care lucreaza au o ... (vezi toată discuția)

bogdan1978buc	                   

Buna ziua,
As dori sa contest certificarea unei companii care a incalcat in mod sistematic acest standard. Ce etape am de parcurs in acest sens? Din ce am ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan1978buc	                   

Buna ziua,
As dori sa contest certificarea unei companii care a incalcat in mod sistematic acest standard. Ce etape am de parcurs in acest sens? Din ce am ... (vezi toată discuția)