avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire la serviciu dupa 2 ani de concediu crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire la serviciu dupa 2 ani de concediu crestere copil

Pe data de 3 decembrie ar trebui sa revin la serviciu dupa 2 ani de concediu de crestere a copilului. Mentionez ca in aceasta perioada la firma unde lucram s-a redus personalul foarte mult din lipsa de lucru. Ce ma asteapta ... somaj ... ?, ce este mai bine sa aleg ... ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 18 Noiembrie 2013
Da, se poate benmeficia de CCC pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa concediu pt cresterea copilului cetateanhu cetateanhu Buna ziua, La 2 februarie 2014 trebuie sa ma intorc la lucru dupa concediu pentru cresterea copilului de 2 ani. Am fost la angajatorul meu si mi a spuns ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tiganasu99 tiganasu99 Pe 8/01/2014 s a nascut al meu copil eram in somaj pe 03/02/2014 m am angajat si am luat supliment de insertie fara sa intru in concediu crestere copil acum ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)