avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de identitate provizoriu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de identitate provizoriu

Care sunt criteriile pentru obtinerea unui act de identitate provizioriu , si deasemenea care sunt cazurile in care se poate refuza acest lucru de catre evidenta populatiei .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:49, 2 Noiembrie 2013
Nu va pot refuza eliberarea actului de identitate fara sa va spuna care sunt motivele. Trebuie sa sprijine cetatenii pentru a fi in legalitate, nu sa le puna bete in roate. Banuiti ca ati putea avea greutati la depunerea actelor sau v-au fost respinse?
Daca vreti sa va informati inainte de a merge, nu cred ca puteti avea probleme la eliberarea unei carti de identitate provizorii daca mergeti la serviciul de evidenta unde v-ati facut actuala CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa gresita in buletin Steffy81 Steffy81 Buna ziua, Amo prietena care este plecata in Germania si acum i-a expirat buletinul. A facut o procura prin care il deleaga pe tatal ei sa se ocupe de noul ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)