Retardila a scris:
Ceeace am inteles si pare a fi clar: nu se poate ceda un bun de catre parinti numai unuia dintre mostenitori.....Asa-i?
Nu, nu e deloc asa, nu ma tine niciun fiu si nicio fiica sa imi instrainez gtoate bunurile, dreptul de proprietate e garantat de lege.
Mostenitorii mei au drept la bunurile mele DACA eu le las mostenire acele bunuri.
DACA le-am instrainat oneros, nu mai au drept la ele. Daca le-am instrainat gratuit, legea le intoarce si lor o parte din bunuri DACA fac si ei niste demersuri in timp util.
Din ce spuneti dv., asa cum v-am intrebat si in postul anterior, vreti sa desfiintati un contract pentru ca a mers prea bine. E ilegal, e contra unor principii civile.
Doriti raspunsuri bazate pe lege etc., insa noi nu primim raspunsuri legate de intrebarile noastre juridice, mai mult ne raspundeti la intrebarile legate de moralitate... NU stim nimic despre acceptare, despre relatia cu fratele, inmormantare, cand ati aflat de deces, data mortii (3 ani si cateva saptamani nu ne ajuta mult), tipul de contract...
Oricum, vazand ce ati spus, ca acel contract a fost respectat intocmai, nu vad motiv de desfiintare.