avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere

mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa.

motivul luarii permisului este viteza in localitate 103 km/h #-o

multumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: NICU stan , utilizator 16:13, 30 Octombrie 2018
Eu sunt la prima abatere dar nu am voie sa reduc perioada de suspendare de la 90 la 30 de zile(asa mi-a zis de la ghiseul unde am depus cererea de eliberare a permisului),iar permisul mi-a fost suspendat deoarece am circulat cu numere expirate.
Care ar fi motivul?
In cazul dvs. a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice. Reducerea suspendarii se poate aplica doar in cazul contraventiilor, nu si infractiunilor.
am inteles,multumesc pentru raspuns.
am auzit ca acel test se da in aceasta perioada de suspendare,dar cineva mi-a zis ca pot sa il dau de mai multe ori pana ce il promovez.Doar in cazul in care nu l-am promovat pana la expirarea perioadei de suspendare se mai adauga 30 de zile de suspendare.
este adevarat sau doar aberatii?
Este adevarat. Doar ca dvs nu va incadrati.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2014
raduhanta, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 zile, pentru viteză Ecou Ecou Bună,am permisul suspendat pentru viteză pe o perioadă de 90 zile pentru viteză 156 km/h pe o restricție de 70 km/h. Am susținut examenul de 13 din 15 ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile primex primex Am permisul suspendat pentru 90 zile. Contraventie consum alcool. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau examen si sa scurtez perioada de suspendare la 30 ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat fara drept de circulatie doarcosmin doarcosmin Buna ziua.Am nevoie de niste lamuriri daca se poate. Azi dimineatza ma aflam in c-lung mold. si mergeam spre suceava.cu 200 m inainte de o cale ferata ... (vezi toată discuția)