am inteles ca nu pot micsora perioada de suspendare,dar cei de la rutiera mi-au spus in felul urmator:"permis suspendat 90 de zile,test 13din15 obligatoriu,iar in caz de nepromovare a testului se mai adauga 30 de zile"
Mai precis aceste 30 de zile se adauga daca nu am luat testul pana la expirarea celor 90 de zile,indiferent de cate ori il dau,sau testul se da o singura data in aceste 90 de zile?
Testul se poate da de cate ori vreti (se organizaeaza 1 data pe saptamana) Daca pana la expirarea celor 90 de zile nu reusiti sa promovati, intradevar... se mai adauga 30 de zile.
Rugaminte aseara am luat un radar din mers a intors brusc duoa mine sa ma ooreasca nu ma oprit regulamenar doar blituri din spate.am oprit mia zis viteza iam cerut poza nu mia dato ordin de servuciu au declarat ca nu au baston reflectorizant sa ma opreasca nu au avut. Problema am acceptat 90 zile carnetul la politie.intrebare daca nu iau 13 din 15 mai pot repeta acest examen pentru a scadea perioada. Si 2 intrebare ce sa se am la contrstatuie mentionez ca in pv nu este trecuta localitatea unde ma prins doar pe sosea atat scrie.mcy
Buna ziua eu am fost la examen 13 din 15 si am fost admis antrabarile sunt foarte usoare nu va speriati si se poate da pana la expirarea supendari se poate da an fie care saptamana joi ma refer la judeteana deva multa bafta
Am fost prins de aparatul radar cu 104 km/h in localitate , pot sa fac cererea de reducere de la 90 de zile la 30 dupa ce iau testul 13 din 15 am mai avut permisul suspendat acum 11 luni 90 de zile am dat testul l am luat mi a facut reducere , vreau sa intreb daca se mai poate face din nou