avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietatea comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietatea comuna

locuiesc la un bloc unde avem la fiecare nivel al etajelor, un topogan , la nivelul meu la aceasta esire exista si o scara de serviciu, iar o parte din proprietari vor sa inchida acesta usa cu lacatu, eu nu doresc acest lucru au drepul sa mi.o inchida ?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 15:11, 30 Octombrie 2013
eu pe aceasta usa imi duc gunoiul la topoganul de la etajul meu ,consider ca sunt obstructionata de ami duce gunuiul la etajul meu asa cum isi duc toti proprietari la etajele lor.

Si care ar fi problema sa aveti o cheie, iar cand duceti gunoiul deschideti si inchideti la loc, doar nu faceti acest lucru de 10 ori pe zi... #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Inchidere spatiu comun scara de bloc valizavate valizavate buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate inchide un spatiu comun de pe un etaj cu destinatie de uscator pentru rufe. Spatiul este in afara holului comun ... (vezi toată discuția)
Tobogan gunoi PetruD PetruD Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje dotat cu tobogan pentru colectarea gunoiului. De curand au aput afise cu o adresa de la primarie care ... (vezi toată discuția)