avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii in cazul insolventei fostului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii in cazul insolventei fostului angajator

Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care am de recuperat ultimile 2 salarii si garantia care mi-a fost oprita din salariu.Intrebarea este daca eu ca fost angajat am dreptul de a ma inscrie la masa credala daca nu am nici o dovada ca nu am primit acesti bani (doar de la banca sa fac dovada ca nu au virat in contul meu acesti bani)si daca firma este in Bucuresti care este procedura.Multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 2 Noiembrie 2013
corbalb a scris:

... o varianta nu o exclude pe alta, dar pana la nivelul a 3 salarii se apeleaza la legea 200/2006 nu la altceva.


De unde stiti ca nu exista si o alta cale de recuperare a salariilor restante , in afara de Legea nr.200/2006?
nu am afirmat ca nu exista alta cale. daca citesti cu atentie ce am spus ai sa observi ca n-am spus si/sau n-am sugerat asa ceva. o polemica fara sens!
Citez :
... dar pana la nivelul a 3 salarii se apeleaza la legea 200/2006 nu la altceva. ..

Acel nu la altceva ce inseamna?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale carmenliv carmenliv In cazul in care o societate a intrat in faliment iar salariatii nu au au primit drepturile salariale,..., Cine achita salariile?..din ce fonduri? Salariatii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale BogdanMonica BogdanMonica Am fost angajata la o firma. Firma a facut mai multe restructurari de personal. Am primit preaviz, iar in perioada de preaviz am avut o internare in spital ... (vezi toată discuția)
Insolventa CSE CSE Daca o firma este in insolventa si are deja si lichidator dar angajatii prin CCM au dreptul la salarii compensatorii de 10 salarii dar se platesc numai 5 si ... (vezi toată discuția)