Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care am de recuperat ultimile 2 salarii si garantia care mi-a fost oprita din salariu.Intrebarea este daca eu ca fost angajat am dreptul de a ma inscrie la masa credala daca nu am nici o dovada ca nu am primit acesti bani (doar de la banca sa fac dovada ca nu au virat in contul meu acesti bani)si daca firma este in Bucuresti care este procedura.Multumesc frumos
nu am afirmat ca nu exista alta cale. daca citesti cu atentie ce am spus ai sa observi ca n-am spus si/sau n-am sugerat asa ceva. o polemica fara sens!
Drepturi salariale
carmenliv
In cazul in care o societate a intrat in faliment iar salariatii nu au au primit drepturile salariale,..., Cine achita salariile?..din ce fonduri? Salariatii ... (vezi toată discuția)
Insolventa
CSE
Daca o firma este in insolventa si are deja si lichidator dar angajatii prin CCM au dreptul la salarii compensatorii de 10 salarii dar se platesc numai 5 si ... (vezi toată discuția)