avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Buna ziua,
Pe scurt datele:
Un sofer de la societate a fost amendat contraventional ptr lipsa CMR (in fapt lucrurile nu au stat asa, cei de la ISCTR doreau aplicarea unei amenzi), soferul nu a semnat PV ( a fost oprit un martor).
Am depus in instanta plangere contraventionala intemeiata ca putem dovedi ca aveam CMR (3 parti imiplicate, e vb de clienti) cu o zi inainte de transport , conform avizului de insotire a marfii CMR ptr clientiicare transportam marfa, CMR emisa si stampilata si semnata de toate partile implicate. Important de mentionat agentul constatator nu nu a facut mentiune in procesul verbal contestat, unde el a mentionat lipsa uneia dintre scrisorile de transport CMR.
A.m avut documentul de transport, conform tipului de transport rutier efectuat, precum şi autorizaţiile prevăzute de legislaţia în vigoare în domeniul transporturilor rutiere.
INTREBARE
In instanta am depus plangerea, iar ISCTR a depus intampanire, ce mai avem noi de facut pe parcursul procesului?
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2013
Flavius1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 11:54, 4 Noiembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la p/v intocmit in lipsa partii invinuite discover discover Buna ziua ! Revin pe forum cu urmatoarea problema . Camion oprit pentru control , de catre ISCTR , soferul prezinta urmatoarele documente : avize marfa , ... (vezi toată discuția)
Amenda i.s.c.t.r. simonik2011 simonik2011 Buna ziua, un sofer angajat la firma fratelui meu aducea o remorca de la Bacau (nu transporta nimic in ea), a fost amendat de I.S.C.T.R. pentru ca efectua ... (vezi toată discuția)
Transport marfuri periculoase, amenda irbo irbo buna ziua. am si eu urmatoarea intrebare. la un control in trafic s-a primit o amenda de la arr pentru lipsa mentiunii de \"marfa periculoasa\" in documentul ... (vezi toată discuția)